hoera, onze studio's zijn terug open en zo sport je veilig

Gratis kennismaking Vanaf €41 per maand

Wil je snel wat slanker lijken? Ga voor onze 5 tips!

Zon, zee, strand … Tijd voor die bikini, yes! Je bent bijna op je streefgewicht. Maar die laatste overtollige kilootjes dreigen je zomervibes te verstoren. Laat dat kleine beetje extra je humeur niet verpesten! De lifestylecoaches van Bodystyling verklappen jou graag 5 tips waarmee je in no time slanker lijkt.

1. Geef acht!

Met de juiste houding kom je niet alleen slanker voor de dag. Je straalt ook meer zelfvertrouwen uit. Recht dus je rug, laat je schouders niet hangen, houd je hoofd rechtop en die borsten … just show them, girl!

2. Trek je buik in

Hoe meer je je buik aanspant, hoe kleiner hij lijkt. Dat is nogal logisch. Maar wist je ook dat als je dat heel regelmatig doet, je je spieren ook effectief traint? Win-win!

3. Ga voor een bruin kleurtje

Smeer jezelf in met een zelfbruiner of ga eens naar een spraytan-cabine. Je oogt strakker en slanker met een bruin kleurtje.

4. Accentueer je sterke punten

Door de focus te leggen op je sterke punten, leid je automatisch de aandacht af van je probleemzones.

 • Ben je supertevreden over je borsten? Zet die dan in de verf met een duizelingwekkend decolleté of een mooi aansluitend topje.
 • Ben je gezegend met killer legs? Gooi ze dan volledig in de strijd. Dat korte shortje komt zeker van pas. Geloof ons, niemand zal nog oog hebben voor jouw buikje.

5. Leid de aandacht af van je probleemzones

Wie is er 100 procent tevreden over haar lijf? Wellicht niemand … Je probleemgebieden een beetje verbloemen, is dan ook een handig trucje.

 • Draag juwelen op een slimme manier:
  • Forse bovenarmen vallen minder op met een armband die in het oog springt. En wie zegt er dat je het bij eentje moet laten?
  • Lange oorbellen zetten je gezicht in de spotlights en leiden de aandacht af van je bredere taille.
  • Lange opvallende halskettingen leggen de focus op je bovenlichaam en trekken de aandacht weg van je heupen.
 • Ga voor kleurrijke sandalen. Ja, zelfs wat je aan je voeten draagt, is belangrijk. Want als je sandalen de aandacht trekken, zullen je probleemzones minder opvallen.
 • Koop een hoed. Een tip die misschien niet meteen voor de hand ligt, maar door een hoed op je hoofd te zetten, gaat je lichaam meer in proportie lijken.
 • Overweeg kleding met een V-hals. Je bovenlichaam oogt zo slanker en langer. Je heupen en je bovenbenen springen er minder mee in het oog.

Met deze 5 tips lijk je al snel wat slanker. Leuk, toch?

Nu, hoe je het ook bekijkt, deze tips vormen uiteraard geen blijvende oplossing voor jouw probleem. Het is veel beter om je extra gewicht echt aan te pakken.

Bij Bodystyling helpen we je daar graag een handje bij. Je krijgt van ons een oefenschema, helemaal op maat van je conditie en figuur. Ook je eetpatroon nemen we onder de loep. Zo zie je er binnenkort slanker en strakker uit (zonder de aandacht van iets te hoeven afleiden 😉) en voel je je fit en gezond.

Om je helemaal te overtuigen, trakteren we je op een leuk extraatje: onze zomeraanbieding. Zo kun je op een supervoordelige manier aan de slag gaan in een van onze studio’s.

PS Wil jij ook slank, fit en gezond van de zomer genieten? Maak dan nu je afspraak voor een gratis figuuranalyse en doe je voordeel met onze zomeraanbieding.