Spring Days, 18 tem 20 april maak een afspraak

biefstuk met rozemarijnfrietjes en frisse salade

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snij de knolselder in frieten.

Snij de radijsjes, de wortel en komkommer in fijne julienne. (uiteraard eerst alles wassen). Snij de snoeptomaatjes in de helft en was de krulsalade.

Bereiding

Doe de frietjes in een plastieken zak samen met de olijfolie. Schud goed. Leg ze op een ovenplaat bedekt met bakpapier. Bestrooi lichtjes met rozemarijn.

Bak 10 minuten, draai om en bak nog eens 10 minuten.

Meng de krulsalade met de overige groenten en garneer met een beetje yoghurtdressing Verhit de bak-en braadmargarine.Schroei de biefstuk langs beide kanten dicht. Bestrooi nadien pas met peper en zout. Bak de biefstuk verder naar wens.

De frietjes kan je ook bakken in een airfryer.

Tip

Ook lekker met pastinaak- of zoete aardappelfrietjes.