Gratis kennismaking Proefpakket voor €49

Elodie Winant

Leerkracht Elodie (31) heeft altijd al met haar gewicht geworsteld. Ze volgde in de loop van de jaren de meest uiteenlopende diëten en beoefende verschillende sporten.

Helaas vond ze geen wondermiddel. Totdat ze via een collega van haar moeder bij Bodystyling in Tienen terechtkwam. Dat bleek een schot in de roos! De kilo’s vlogen eraf en de weegschaal ging van meer dan 107 kilo naar 71,5 kilo. Een echte metamorfose, op elk vlak. Want naast een slanke lijn kreeg Elodie ook opnieuw tonnen energie.

Van nul beginnen: het kan!

Elodie: “Voor de meeste mensen tikt de weegschaal na de calorierijke feestdagen wat extra door, maar in januari 2017 was voor mij de maat echt vol. En deze keer bleek het meer dan het zoveelste goede voornemen, typisch voor een nieuw jaar. Ik had echt genoeg van de zwaarlijvigheid en de lusteloosheid die ermee gepaard ging. Ik wilde vol energie kunnen genieten van het leven. Eerst moesten de kilo’s eraf: 85 kilo was mijn streefdoel. Dat leek op dat moment onhaalbaar, want ik moest van nul af aan beginnen. In het verleden was ik al ontelbare keren gestart met sporten, maar keer op keer gaf ik op. Ik had dan ook geen basisconditie. Gelukkig kwam ik bij Bodystyling terecht! Samen met mijn mama en zus ben ik in januari 2017 gestart. Al gauw bleek dat streefgewicht echt niet zo onhaalbaar. De kilo’s vlogen er verbazingwekkend snel af en mijn conditie ging erop vooruit. Meer had ik niet nodig om gemotiveerd te blijven!”

Efficiënt sporten

Voor Elodie is de kracht van sporten bij Bodystyling overduidelijk: “Voor mij ligt het succes in de efficiëntie. Het kost maar twee keer per week een halfuurtje van mijn tijd. Het programma wordt rustig opgebouwd, waardoor je lichaam de kans krijgt om op een duurzame manier gewicht te verliezen, maar ook om sterker te worden. En dé troef is zeker en vast de persoonlijke begeleiding. Waar ik vroeger moederziel alleen zat te zweten in de fitnessruimte, werd ik nu door de Bodystyling-coaches begeleid en bijgestuurd. Zo minimaliseer je ook het risico op kwetsuren. Eigenlijk is deze oefenmethode voor iedereen een haalbare kaart.”

Stimulans om gezonder te leven

Sporten bij Bodystyling, gecombineerd met voedingsadvies, stimuleerde Elodie om haar leefgewoonten om te gooien: “Dankzij Bodystyling kreeg ik weer zin om gezonder te gaan leven. Ik werd letterlijk in beweging gezet en ging opnieuw lopen. En dat doe ik vandaag nog altijd. Daarnaast kreeg ik van de voedingscoach goede tips die ik blijf toepassen. Momenteel weeg ik 71,5 kilo. Ver voorbij mijn oorspronkelijke streefgewicht! Maar ik besef dat ik moet blijven opletten. Gelukkig heeft Bodystyling mijn motivatie een flinke boost gegeven, zodat ik het moeiteloos kan volhouden. Het was de investering meer dan waard!”

Kom ook proeven van de doeltreffende Bodystyling-methode! Neem contact op voor een gratis figuuranalyse bij een studio in jouw buurt.