Gratis kennismaking Proefpakket voor €49

Valerie Martens

"Ik was niet echt dik. Mensen zeiden nogal snel: “Je bent goed zoals je bent.” En toch voelde ik me niet goed in mijn vel …

"Ik sta er weer! Ik durf meer, mijn zelfvertrouwen kreeg een echte boost en ik voel het verschil. Ik ben terug de Valerie die ik wil zijn."

Dat samenwonen, hè

Voordat ik ging samenwonen, was ik veel slanker. Maar tja, je weet hoe dat gaat … De kilo’s kwamen er vlotjes bij. En hoe hoger het getal op de weegschaal, hoe minder zelfvertrouwen ik kreeg. Maar het was pas toen ik mijn vakantiefoto’s onder ogen kreeg, dat ik besliste: “Nu moet er echt iets gebeuren!”

Gedaan met verstoppertje spelen

Bij Bodystyling® begrepen ze me helemaal. De combinatie van beweging, gezonde voeding en persoonlijke begeleiding zorgde voor een supergoed resultaat in amper tien weken tijd. Ze spelen bij Bodystyling® Genk heel kort op de bal en dat motiveert enorm. Nu sta ik er weer! Ik ben opnieuw de Valerie van vroeger. Ik durf meer, mijn zelfvertrouwen kreeg een echte boost en ik voel het verschil. Ik verstop me niet meer in veel te losse kleding en de tijd van mijn lange, verhullende ‘froufrou’ is ook gepasseerd (lacht). Ik ben terug de Valerie die ik wil zijn!"