probeer nu voor € 49 maak een afspraak

Gezocht: een energieboost!

Je hebt zo van die vrouwen die het label ‘Duracell-konijn’ verdienen. Vol energie starten ze de dag. Ze geven zich helemaal op het werk. Voeden hun kinderen met het grootste gemak op. En blijven tot in de laatste minuutjes van de dag actief bezig.

En dat terwijl je zelf het energiepeil van een pannenkoek hebt. Je kijkt naar die Duracell-dames … maar snapt er eigenlijk niets van.

Waar is je energie naartoe?

Een futloos gevoel kan verschillende oorzaken hebben:

  • Slaap je niet goed of niet genoeg?
  • Ervaar je stress of een emotionele overbelasting thuis of op het werk?
  • Kamp je met een psychisch probleem? Een depressie, eetstoornissen, angst- of paniekaanvallen zijn echte energiekillers.
  • Neem je medicatie? Check zeker eens of ze een invloed hebben op hoe je je voelt.
  • Zijn er lichamelijke oorzaken – zoals bloedarmoede, infecties of astma – die een verklaring kunnen bieden voor je futloosheid?
  • Heb je slechte voedingsgewoonten en eet je bijvoorbeeld te weinig groenten en fruit?

Hoog tijd om de batterij op te laden!

Vaak is het niet gemakkelijk om de oorzaak van je vermoeidheid precies te achterhalen. Maar de meesten onder ons kunnen met wat extra beweging en de juiste voeding vrij snel hun energiepeil verhogen. Bij Bodystyling® hebben we specifiek voor dat beoogde effect het Health-programma ontwikkeld.

In dit programma leggen we de focus niet op kilo’s en centimeters verliezen, maar wel op het verbeteren van je gezondheid en conditie. Of beter gezegd: we streven samen met jou naar een energieboost!

Misschien voel je je al moe als je ons nog maar hoort vertellen over je conditie heropbouwen. Dat begrijpen we. Maar wees gerust, we doen dat niet bruusk. We verbeteren je conditie heel geleidelijk.

Voedingsadvies

Ook onze diëtiste kan je trouwens helpen. Zij bekijkt je voedingsgewoonten en vervangt ‘foute’ keuzes door gezonde en evenwichtige voeding. Zo voel je je snel opnieuw vitaal.

Kortom: van een futloze ‘pannenkoek’ naar een huppelend konijn. Dat is onze missie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis kennismaking.