Onze studio's zijn tijdelijk gesloten vanwege het coronavirus. Klik hier voor meer info.

Gratis kennismaking Vanaf €41 per maand

Help, ik heb een zwemband …

Je fladdert door het leven. Een fijn gezin, leuke vrienden en een strakke lijn. Wat wil je nog meer? Een toffe job? Jawel, ook die heb je ondertussen te pakken: je wijzigde je werksituatie van (letterlijk) achter de feiten aanhollen naar een rustige kantoorjob. Net wat je zocht!

Euh … wat is dat?

Maar terwijl je nooit een probleem had met een buikje, ontdek je plots een nieuw fenomeen: de ‘zwemband’. Je eet nochtans bewust en gezond. Dus hoe kom je in hemelsnaam aan die zwemband?

Wel, een zittende job is heel vaak de boosdoener. Vol concentratie plak je urenlang op je bureaustoel. En dat heeft duidelijke gevolgen: je gewicht gaat de hoogte in, je spieren verzwakken en je krijgt rug- of nekklachten. En die zwemband hoort dan helaas ook nog bij de cadeautjes van het kantoorleven.

Kleine veranderingen zijn dé truc

Gelukkig bestaan er enkele simpele tips waardoor je spontaan meer beweegt tijdens je kantooruren. Maak er een gewoonte van om de trap te nemen in plaats van de lift, zet de printer een eindje verderop en ga wat vaker water halen in de cafetaria (meer drinken, betekent dan ook meer (kilo)meters naar het kleine kamertje). Of wat dacht je van een vergadering al staand of al wandelend? Moet kunnen, niet?

Sport na je werk

Ook na je werkuren kun je het best wat meer actie inplannen. Want al die ‘zituren’ moet je compenseren.

Bij Bodystyling® hebben we trouwens de perfecte zwembandremedie gevonden. Met ons Spot-programma zetten we je aan het bewegen voor een fit en energiek gevoel én gaan we je zwemband in no time doorprikken. Twee vliegen in één klap!

Je oefent op een doelgerichte manier in onze verwarmde cabines zodat je snel plaatselijk afvalt. We stemmen je oefeningen af op de plaats waar jij je figuur wilt corrigeren. Bovendien nemen we je voedingspatroon onder de loep en bekijken we welke voeding je het best schrapt om lokale vetophoping te voorkomen.

En voor je het weet, verdwijnt je zwemband uit je kantoor en kun je een bikiniproof lijf showen in het zwembad. Want dat is de enige plaats waar zwembandjes thuishoren, toch? ;-)

Meer weten over plaatselijke figuurcorrectie? Maak vandaag nog je afspraak voor een gratis figuuranalyse.