Gratis figuuranalyse Nieuw! Nu vanaf €78 per maand

Niets houdt
me tegen!

Med

Vind de beweging
die bij jou past

Heb je vaak pijn tijdens het sporten of vlak erna? Of heeft je arts je aangeraden om te stoppen met je wekelijkse jogsessie, omdat die te belastend is voor je lichaam? Jammer! Want bewegen is goed voor je lijf.

Gelukkig zit je bij Bodystyling® helemaal goed voor een work-out op maat van jouw lichaam. Het Med-programma houdt rekening met jouw medische klachten, zoals rugpijn, nekpijn, artrose, reuma en fibromyalgie .

Med is een specifiek bewegings- en voedingstraject voor vrouwen die medische klachten hebben en toch graag willen sporten.

Bewegen zonder pijn

  • Je krijgt een aangepast bewegingsprogramma, opgesteld door een ervaren fysiotherapeut.
  • Je doet je oefeningen in een Thermo+-cabine. Dankzij de warmte wordt je lichaam minder belast.
  • Je voert de meeste oefeningen al liggend uit. Zo ervaar je minder pijn en kwaaltjes.
  • Je sport samen met andere vrouwen. Dat motiveert meer dan alleen oefeningen uitvoeren met je kinesist.

Gezond eten 

Vraagt jouw aandoening om aangepaste voeding? Dan werkt je Bodystyling®-diëtiste samen met jou een evenwichtig voedingspatroon uit. Want verkeerde voeding kan je lichaam onnodig belasten en je klachten verergeren. Onze diëtistes kennen de voedingsrichtlijnen voor verschillende aandoeningen en houden in je voedingsschema ook rekening met je leeftijd, metabolisme, gewicht en de graad van je aandoening.

Laat je medische klachten je niet weerhouden om te gaan sporten! Vraag meer info over ons Med-programma in een Bodystyling®-studio in jouw buurt en maak je afspraak voor een gratis figuuranalyse.


Bekijk ook onze andere programma's